lauantai 18. joulukuuta 2010

Treenimuistio: 18.12

Tänään kävin tekemässä toisen heittoharjoituksen sitten olkapäätähystyksen. Tähystys oli siis 21.3.2010 ja sitä ennen oli ainakin vuoden heikompi jakso, jossa heittoharjoitusten määrä jäi aika pieneksi. Voi siis sanoa, että puhutaan ensimmäisistä kunnollisista harjoituksista vuosikausiin.

Tänään ohjelmassa oli sitä samaa totuttelua kuin ensimmäisissäkin heittoharjoituksissa eli n. 25 paikaaltaanheittoa naisten keihäällä. Tuntuman hakemista siis pelkästään. Olkapää on tuntunut nyt aika kivalta ja samanlaista viiltävää tunnetta ei tule heittäessä kuin ennen tähystystä. Tosin olkapään heittokestävyys on aika heikko tällä hetkellä ja toistomäärät täytyy jättää aika pieniksi ja pitää vielä kunnon tauot harjoitusten välillä. Ensimmäisellä kerralla kesti noin kaksi päivää, että olkapää palautui normaaliksi.

Itse heittotuntuma on pysynyt kohtuullisen hyvänä ja keihään kärki pysyy kohtuu hyvin hallussa. Nyt täytyy vielä opetella heittämään hiukan eri tavalla ja enemmän ajatuksella kuin ennen loukkaantumisia. Estääkseni saman ongelman tulemista uudestaan olen tehnyt paljon kuminauha- ja jumppapainoharjoituksia, jotta olkapään pienetkin lihakset tulisivat kestävemmiksi.

Kyllä huomaa, että on ollut jonkin aikaa poissa kuvioista, kun käy hallissa heittelemässä. Ympäristöt ovat muuttuneet ja ei välttämättä parempaan suuntaan. Tosin ilolla olen huomannut, että useat vanhat reenikaverit ovat vielä aktiivisia ja heidän kehitystään on ollut mielenkiintoista seurata. Aloitin myös palautusjuomien käyttämisen vähän aikaa sitten ja hyvin on toistaiseksi toiminut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti