lauantai 18. joulukuuta 2010

Elokuva: Resident Evil: Afterlife (2010)

Afterlife on jo neljäs osa Residen Evil:ien elokuvasarjassa. Koko elokuvasarja on ollut tyyliltään melko samanlaista, joten oli taas hyvin arvattavissa, millaista toimintamättöä sieltä jälleen tulee. Elokuva ei tarjoa käsikirjoituksellisesti mitään mullistavaa, mutta eihän näissä mitään odotuksiakaan sen suhteen ole. Elokuvassa on pahis, joka työskentelee pahisyhtiössä ja maailmaa puolustamaan on saatu poikkeuksellisen kaunis toimintasankarinainen eli Milla Jovovich.

Afterlifessa tuotantotiimillä on selvästi ollut huumorintajua, kun elokuvan juonessa Prison Break -sarjasta tuttu Wentworth Miller on joutunut vangiksi vankilaan ja lopulta juuri häneltä lähtee se ajatus, miten vankilasta paetaan. Miller tarjoaa lisäksi hyvää ja viihdyttävää tulitukea Milla Jovovichille. Sen sijaan elokuvan pahis Shawn Roberts on jälleen kliseisesti turhan ilmiselvä. Toimintaelokuvissakin on häiritsevää, jos pahis on liian ilmiselvä ja "liian paha". Katsoin elokuvan kaksiulotteisena ja elokuvan aikana huomasi selvästi, että se oli tehty 3d-elokuvaksi. Nyt hidastukset ja rakennuksissa pyöriminen tuntui vähän turhan liioitelluilta.

Kaiken kaikkiaan sain elokuvalta mitä odotinkin ja ehkä jopa vähän päälle. Miller ja Boris Kodjoe olivat hyviä lisäyksiä näyttelijöiksi ja homma ei kaikesta huolimatta mennyt liian yli. Milla Jovovichin Alice oli tietysti taattua laatua ja näyttelijä sopii hyvin toimintasankariksi. Annan 6/10 tähteä.


 Resident Evil: Afterlife IMDb:ssa (Käyttäjien arvosana 6,1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti