torstai 16. kesäkuuta 2011

MovieMonday #3

Kolmannessa MovieMonday-haasteessa etsittiin huonointa ja turhinta elokuvaa nimikkeellä "Elämän menetetyt tunnit". Haasteessa vihjattiin, että pitäisi löytää se yksi tekele, joka on kaikista turhista elokuvista se turhin. Itselläni tuli kuitenkin heti mieleen aika monta:


Huonoja ja turhia elokuvia on tehty paljon ja tässä vain muutama.Yhteistä turhille ja vihaamilleni elokuville on se, että niissä yhdistyvät usein isot ennakko-odotukset ja suuri budjetti tähtinäyttelijiöineen. Ei varmaan olisi edes järkeä nyt ottaa esille niitä pienempiä tuotantoja, vaikka ne elokuvina olisivat vielä huonompia. Suurin inhotus kohdistuu kuitenkin näihin Hollywoodin jättituotantoihin, jotka pitävät katselijaa tyhmänä. Jos nyt yksi elokuva pitäisi erikseen mainita, niin se olisi Lost In Space. Suorastaan piinaavan huono elokuva.

9 kommenttia:

  1. Tuohon kavalkaadiisi voisin kommentoida, että Splicehan oli ihan hyvä :) Skyline puolestaan niin kamalaa kakkaa, ettei tosikaan, sitä mietin myös yhdeksi vaihtoehdoksi omaa postausta tehdessäni.

    VastaaPoista
  2. Hah! Muiden, etenkin Lost in spacen kohdalla samaistun mielipiteeseen, mutta Splice oli minusta erinomainen, Predator 2 hyvä ja get this, Smokin' Acesin listasin jopa julkaisuvuotensa 10:n parhaimman elokuvan joukkoon.

    VastaaPoista
  3. Ei tuo Predator 2 nyt ihan toivoton tekele ole. Parempi se on kuin Alien vs. Predator jatko-osineen...

    VastaaPoista
  4. Splice ja Smokin' Aces ovat varmaan sellasia elokuvia, jotka jakavat mielipiteitä. Omasta mielestä niiden juonessa oli jotain hyvin häiritsevää, joka teki siitä itselleni lopulta yhdentekevän katselukokemuken. Predator 2 oli taas omaan makuun liian älyvapaata toimintaa ja jatko-osana ei niin onnistunut.

    VastaaPoista
  5. Predator 2 oli mielestäni ihan OK sekä itsenäisenä elokuvana että jatko-osana. Kaikki Alien versus Predatorit olisi sen sijaan voinut jättää tekemättä. Splicesta pidin myös erittäin paljon, kuten myös Jennifer's Body -elokuvasta. JB on itse asiassa mielestäni todella rankasti aliarvioitu elokuva, joka kärsi täysin vääränlaisesta markkinoinnista.

    Noita muita en olekaan sitten nähnyt, paitsi Jumperin katsoin toisella silmällä samalla kun imetin ja hoidin tuolloin vielä vastasyntynyttä vauvaani. Sellaiseksi viihteeksi se elokuva sopi oikein hyvin. :-)

    VastaaPoista
  6. Haha, itse taas tykkäsin Gamerista jostain syystä :D Kävin katsomassa ihan leffassa ja taisin olla ainoa tyttö koko salissa...Ei se nyt tietty mikään huippuleffa ole, mutta ihan kiva.

    Smokin' Aces taas lukeutuu omiin lempparileffoihin ihan. Kakkososa ei ihan yltänyt samaan mutta sekin ihan ok. Splicesta tykkäsin myös.

    Skyline oli kyllä kuraa, enpäs muistanut sitä kun mietin omaa valintaani. Katselin tuon töissä pari viikkoa sitten, joten onneksi siihen ei tarvinnut edes keskittyä täysillä eikä kuluttaa ns. omaa aikaa :D

    VastaaPoista
  7. Mä olen täysin eri mieltä, Splice ja Jennifer's Body on hyviä leffoja! Lisäksi Gamerin olen katsonut ihan mielelläni jo Butlerin lihasten vuoksi, ei siis hukkaan heitetty 1,5 tuntia ;O)

    VastaaPoista
  8. Ainiin, siis puhumattakaan Smokin' Acesista joka mulla on omana ja on mielestäni yksi genren parhaita leffoja ikinä!!!

    VastaaPoista
  9. Onpas mulla huono maku :O. Skyline oli kyllä varmaan kaikille sen nähneille hirveä pettymys ja rimanalitus. Smokin' Acesissa voin kyllä jollain tasolla hyväksyä, että joku sitää pitää. Se on kai ihan menestynytkin elokuva suosituilla näyttelijöillä.

    Splicessa ei omiin silmiin ollut muuta hyvää kuin se erityisen taidokkaasti tehty olio. Jennifer's Body taas oli hirveä pettymys ottaen huomioon, että siinä oli viimesen päälle katettu pöytä ( Megan Fox ja Amanda Seyfried :O ). Gamerissa oli ihan potentiaalinen juoni, mutta siihen se kyllä jäikin..

    VastaaPoista